W.i.T.c.H. фен сайт

 

 
Рейтинг: 3.00
(50)
Коментирай петте вълшебници ТУК
Коментирай петте вълшебници ТУК
Игри на УИЧ
УИЧ СВЯТ
ТЕСТ УИЧ
Форум
Форум
W.I.T.C.H. маратон
W.I.T.C.H. маратон
W.I.T.C.H. маратон
Новини
Новини
УИЧ Портал
УИЧ Портал
уич писателка
Медия
Медия


WITCH КОСПЛЕЙ WITCH КОСПЛЕЙ *БАНЕРИ*

Медия / врагове

28 Април 11, 16:42
Мисии
Очаквайте скоро и 100% УИЧ

Мисия 1
ДВАЙНАЙСЕТТЕ ПРОХОДА

Няма как да я забравиш, нали?! Първата мисия на петте Пазителки - затварянето на Дванайсетте прохода, разделящи Земята от Метасвета. Благодарение на магичната карта на проходите, дадена на УИЧ от бабата на Хей Лин, и с помощта на Калеб, младия бунтовник от Меридиан, макар и все още неопитни, повелителките на стихиите успяват да надделеят над Фобос, мрачния принц на Метасвета, и неговата дясна ръка - коварния лорд Седрик. Накрая петте вълшебници съумяват да върнат обратно короната на Елион, приятелка от детинство на Корнелия и пълноправна наследница на трона на Меридиан, столицата на Метасвета. А Фобос и Седрик са пленени, след пълното си поражение.
В тази първа мисия Пазителките имат и невидимата подкрепа на Кандракар, където след земния си край се преселва Ян Лин като един от старейшините на Оракула.

Мисия 2
ЗАВРЪЩАНЕТО НА НЕРИСА

Нериса е била част от групата на предходните Пазителки на Кандракар, заедно с Ян Лин и Кадма. Именно тя се оказва отговорна и за предателството в групата. Тя решава да отнеме от УИЧ Сърцето на Кандракар и с негова помощ да господства над вселената, но петте приятелки успяват да я обезоръжат, заедно с опасните й пратеници.

Мисия 3
ВЛАДЕТЕЛЯТ НА АРКХАНТА

Ари, владетелят на Аркханта, се вдига срещу Кандракар и Оракула, убеден, че именно старейшините, обитатели на свещената крепост, са виновници за участта, застигнала сина му Маки. Съдбата на Аркханта се оказва злощастно свързана с Юа, пленничка от племето банши, която притежава магични сили. След дълги перипетии УИЧ освобождават Юа и спасяват малкия син на владетеля на Аркханта. По време на тази мисия Тарани напуска за кратко УИЧ, а четирите приятелки се сдобиват със самоотвержена помощница - смелото момиче войн на име Оруба от Базилидия. Не им стигат всички тези главоболия, но по петите им ги дебне и тайнственият детектив Ралф Сила.

Мисия 4
ЛИЦАТА НА ЕНДАРНО

Тарани се завръща в групата, а безстрашната Оруба решава да остане в Хедърфилд. Спокойствието на УИЧ обаче не продължава дълго. Фобос успява да се измъкне от затвора си в Кандракар и да се въплъти в тялото на старейшината Ендарно. Целта на мрачния принц, под облика на Ендарно, е с измама да привлече на своя страна старейшините на Кандракар и да бъде избран от Съвета на крепостта за нов Оракул, докато старият е изгонен в Базилидия. Но УИЧ усещат измамата и скоро успяват да разкрият истинската личност, скрита зад маската на Ендарно. След като убеждават стария Оракул да се завърне в Кандракар и да им се притече на помощ, петте вълшебници осуетяват кроежите на Фобос. Химериш, старият Оракул, се завръща на поста си и създава Триумвират, който да управлява Кандракар. За крепостта започва нова ера, начело с Ян Лин, Ендарно и стария Оракул. Именно по същото време Мат разкрива тайната на УИЧ!

Мисия 5
МАГИЧНАТА КНИГА

В Кандракар Оракулът подлага Седрик на изпитание: с отнети магични сили коварният лорд трябва да води живот на обикновен земен в Хедърфилд. Той трябва да се завърне обратно в "Старата книжарница", където да привиква към земните нрави. А на УИЧ се пада задачата да наблюдават и да съдействат за вътрешната промяна на доскоро най-заклетия си противник.

На пръв поглед всичко тече нормално, но Седрик не е забравил за предишния си живот на мощно същество с магични сили. Стаил в себе си гняв срещу Пазителките, той крои коварни планове за отмъщение. След като се натъква на необикновена книга, свързана с името на тайнствения алхимик Джонатан Лъдмур, той открива и път към изпълнение на плановете си. Неизвестно същество с голяма сила, затворено в книгата, се свързва с него чрез древния език на Метасвета. Седрик и тайнственото същество имат обща цел: да се измъкнат от затвора, който ги принуждава да се задържат на Земята.

Седрик сключва договор със съществото от книгата: да му помогне да открие петте камъка, пазени от закрилниците на стихиите, с които може да бъде отключена магичната книга. Освобождението на съществото от Метасвета срещу свободата на лорда! За тази цел обаче Седрик е нужно да примами УИЧ да му съдействат. За да заложи клопката е нужна стръв, а най-удобен за целта се оказва… Мат, който скоро се озовава в "затвора" на книгата! След много перипетии петте Пазителки успяват да се сдобият с камъните на петте елемента, но в опита си да освободят Мат, неочаквано са погълнати от магичната книга. Попаднали в света между книжните страници, с помощта на острия си ум и магични сили УИЧ преминават от глава в глава, докато открият любимия на Уил. С общи усилия успяват да освободят Мат и да зачеркнат от книгата и реалността името на Джонатан Лъдмур…


Мисия 6
РЕЙГЪРЛАНГ

Докато е на гости на Ерик в Оупън Хил, Хей Лин е нападната от загадъчно и ужасяващо същество. В дъното на това страховито събитие стои новият враг на УИЧ - възрастна дама на име Текла Ибсен и нейният предан съпруг Карл. За да се радва на жизненост и свежа младост, чрез злокобни същества, наречени рейгърланзи, коварната Текла изпива енергията на своите жертви, от които черпи сили. След като първите й опити да навреди на петте Пазителки се увенчават с неуспех, тя изпраща младата Ерин Пейтън.

Ерин е момиче от народа на скиталците, което, под прикритието на обикновена ученичка, пристига в "Шефилд" по програма за обмен на ученици и има за цел да изпълни плана на Текла. Ерин е измамно убеждавана от злата дама, че именно УИЧ са виновни за злощастната съдба на нейния народ, както и на отделянето от любимия й брат Кадер. Но скоро УИЧ успяват да отворят за истината очите на Ерин и да я привлекат на своя страна.

Коварните намерения на Текла обаче не свършват дотук и тя продължава да крои своите планове, за да хване петте Пазителки в капана си…

Приключението продължава...


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1428