W.i.T.c.H. фен сайт

 

 
Рейтинг: 3.00
(50)
Коментирай петте вълшебници ТУК
Коментирай петте вълшебници ТУК
Игри на УИЧ
УИЧ СВЯТ
ТЕСТ УИЧ
Форум
Форум
W.I.T.C.H. маратон
W.I.T.C.H. маратон
W.I.T.C.H. маратон
Новини
Новини
УИЧ Портал
УИЧ Портал
уич писателка
Медия
Медия


WITCH КОСПЛЕЙ WITCH КОСПЛЕЙ *БАНЕРИ*

Медия / Магията е във вас

Вземи в gLOG
28 Април 11, 16:39
Вълшебна мода
Как да придадеш "магически" щрихи на стила си..

Без да се охарчвате:

●Придай личен стил

Една най-обикновена бяла тениска (както и чифт джинси, чанта, ватена фланелка) може да създаде нова мода, стига да владееш малко магия с ножици, текстилни бои, блестящ лак, кристали и т.н. Ако си добра в това, ти и приятелките ти може и да се заловите с бизнес!

●Разменяй дрехи с приятелки

Сезоните се сменят - старото отминава, идва новото! Съберете се с приятелки и си разменете дрехи, вместо да ги изхвърляте!

●Дрехи втора употрба

Купуването на дрехи втора употреба е цяло изкуство, така че се учете още от малки! Дори най-далечните сергии на битпазара може да си струват посещението! А и какво удовлетворение е да намериш тъкмо онова, което си търсил, на поносима цена! Главното е да си търпелив и да имаш водач-специалист... като майка ти, например!

●Магизини с големи намаления на цените

В подобни магазини производителите на известни марки продават модели от миналата година и дрехи с дребни дефекти (които обаче позволяват дрехата да се носи и не вредят на нейната издръжливост. Отдели време, за да откриеш най-изгодните покупки!

Формата на лицето:

Как да си изберем прическа?

●Кръгло лице

Не: много късо; много дълго; равна дължина на косата

Да: бретон (не много плътен), подстригване на пластове и за дългите, и за късите коси; косата да обрамчва бузите и очите.

●Продълговато лице

Не: бретон, подстригване 'на черта',опашки и плитки, 'фитилчета'

Да: Подстригана на леки пластове коса със средна дължина; цветни шноли и плитчици за раздвижване на прическата.

●Ромбоидно лице

Не: изключително неравно подстригване на пластове

Да: плитки, опашки, малки плитчици, плътен бретон (за високо чело и права коса), подстригване 'на черта'.

Съвети за грим:

Време за купон? Какво ще кажеш за нещо по-специално?

●Очи

Сложи си малко спирала и леки сенки, за да подчертаеш пленителния си поглед. Тайната е в точния цвят. За светли очи изберете светлосини или зелени сенки; за тъмни - бежови или златисти. Моливите за очи: подчертаването на вътрешния ръб на клепача ще смали оптически окото ти, но ще му придаде драматизъм. Подчертаването на външния ръб разширява окото и придава мечтателност на погледа.

●Устни

На младо момиче никак не подхожда плътно, тежко червило. За по-лъчезарна и искряща усмивка, опитай с гланц за устни. Избери внимателно цвета, за да отива на кожата ти: на мургава кожа най-много отиват оранжеви и златисти тонове, а на светла - лилави и сребристи.

●Кожа

За идеално лице... разбира се, едва ли някой може да се похвали със съвършен вид на лицето! Затова може би ще поискаш да нанесеш някои корекции. Използвай руж и крем, които са в тон с цвета на кожата ти, и ги използвай пестеливо. А за по-празничен вид? Експерементирай със самозалепващи се кристали и блясък по носа, очите, скулите и челото.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0949