W.i.T.c.H. фен сайт

 

 
Рейтинг: 3.00
(50)
Коментирай петте вълшебници ТУК
Коментирай петте вълшебници ТУК
Игри на УИЧ
УИЧ СВЯТ
ТЕСТ УИЧ
Форум
Форум
W.I.T.C.H. маратон
W.I.T.C.H. маратон
W.I.T.C.H. маратон
Новини
Новини
УИЧ Портал
УИЧ Портал
уич писателка
Медия
Медия


WITCH КОСПЛЕЙ WITCH КОСПЛЕЙ *БАНЕРИ*

Медия / Магията е във вас

Вземи в gLOG
28 Април 11, 16:37
Линия на любовта
Проследи твоята линия на любовта.Разбери на коя приличаш и каква любов те очаква...

Тип 1

Плаха като Уил

Нейната линия на любовта се извива и завършва под средния пръст. Типична е за хора, които притежават огромна енергия. Но самоувереността и общителния характер всъщност са маска, която прикрива нейната свенливост. Ето защо и на Уил и на теб ви е трудно да кажете на някого ОТ (обичам те)! Завладявате всички с нежността си!

Тип 2

Безгрижна като Ирма

Нейната линия е средно дълга, права и завършва под палеца. Типична е за веселяците, които винаги приемат живота откъм смешната му страна. Ще се съгласиш, че в добавка сте и романтични, нали? В любовта понякога незабелязвате, че идеалното момче отдавна е до вас.

Тип 3

Романтична като Тарани

Дългата тънка линия, която стига чак до показалеца, е типична за хора на силните чувства като теб и Тарани, макар че не винаги го показвате. Като в приказките, тези хора цял живот са съпровождани от продължителна любовна история. Случва се да срещат пречки, но накрая всичко се нарежда.


Тип 4

Разумна като Корнелия

Хората с линия, пряко насочена към палеца, където се среща с друга, се осланят първо на главата, а после на чувствата си. Сърцето и разумът са неразвивни, затова и ти не се поддаваш лесно на емоции. Но когато човек като теб срещне любовта, тя надминава и най-дръзките мечти!

Тип 5

Разсеяна като Хей Лин

Имаш ли дълга линия с няколко разклонения, не отделяш много внимание на романтичните преживявания. Мислиш по-скоро за забавления с приятелки. Ще отвориш сърцето си само за необикновен човек, в когото истински и безвъзвратно си се влюбила

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3464