W.i.T.c.H. фен сайт

 

 
Рейтинг: 3.00
(50)
Коментирай петте вълшебници ТУК
Коментирай петте вълшебници ТУК
Игри на УИЧ
УИЧ СВЯТ
ТЕСТ УИЧ
Форум
Форум
W.I.T.C.H. маратон
W.I.T.C.H. маратон
W.I.T.C.H. маратон
Новини
Новини
УИЧ Портал
УИЧ Портал
уич писателка
Медия
Медия


WITCH КОСПЛЕЙ WITCH КОСПЛЕЙ *БАНЕРИ*

Медия / За Уич

Вземи в gLOG
09 Януари 09, 14:57
Историята:
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG

Историята:

  W.I.T.C.H. е фантастична сага, създадена в Италия от Елизабета Гноун(Elisabetta Gnone). Тя разказва историята на пет тийнейджърки, избрани да бъдат Пазителите на Кандрикар, които пазят центъра на вселената от хора и създания, които желаят да му навредят. За тази цел те получават силата да контролират петте елемента - Огън, Земя, Въздух, Вода и както по- късно се разбира - Биоелектричеството (Енергията на живота или Quintessence, познато от митологията.)

   Заглавието W.I.T.C.H е съкращение от пъвите букви на имената на главните героини: Will, Irma, Taranee, Cornelia, Hay lin (или Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин)

   W.I.T.C.H. е било оригинално публикувано в Италия, докато в момента се издава в над петдесет страни и повече от двайсет езика по света.

   По необясними причини, оригиналният комикс никога не е бил публикуван в Япония и, вместо манга базирана на него, е бил издаван частичен вариант от Kadokawa Publishing в тяхното ежемесечно списание Asuka Monthly, по късно събран в два тома, след което спрян.

   В началото в Америка имаше само книги, базирани на комикса. През 2005 сборните издания (съдържащи по два броя всяко) започнаха да се появяват на пазара и то с цензура. В момента те биват публикувани на всеки два месеца, с включени плакати и други приложения.

   Lene Kaaberbol(Льоне Кабербол) е написала общо девет романа, публикувани през 2002-2003 година.

Tеми, заглавия и истории

   Комиксът Уич, издаван веднъж на месец, е направен така, че всяка история е дълга дванадесет броя.Всяка нова година дава на читателите да се доближат още повече до магически свят на Уич чрез нови и нови приключения.

Част 1 : Войната с Меридиан

  Пет тийнейджърки- Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин - Са избрани за новите пазителки на Кандрикар - група от войни със специални сили, които трябва да поддържат мира в галактиката и да изпълняват заповедите на Оракула. Те откривът, че балансът между тази достойна позиция и нормалния им живот е трудна задача. Първата им мисия е да победят злия принц Фобос, който управлява Меридиан, столицата на метасвета. Той планува да извлече цялата магия от този свят и да повтори това с всички останали и най- накрая да има достатъчно мощ да победи дори самия Оракул.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.095